A7 Versterking brug over Noordhollandsch Kanaal bij Purmerend

In 2024 versterkt Rijkswaterstaat de brug op de A7 over het Noordhollandsch Kanaal bij Purmerend. De steunpunten van de brug zijn niet sterk genoeg voor zwaar verkeer. Met de versterking van de brug kan al het verkeer weer vlot en veilig over de brug. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de plannen en de werkzaamheden.

Webinar 19 maart

Blok maandagavond 19 maart in uw agenda van 19.30 tot 20.30 uur. Dan organiseren we een webinar over de versterking van de brug over het Noordhollandsch Kanaal bij de A7 in Purmerend.

Het webinar is hier te volgen. U vindt deze link ook op www.rws.nl/a7purmerend. We vertellen meer over het project: waarom versterken we de brug en hoe gaan we dat doen? Vervolgens leggen we uit wat dat voor de omgeving betekent qua hinder en bereikbaarheid en welke maatregelen we nemen. Ten slotte lichten we toe wat u zelf kunt doen om te voorkomen dat u achteraan in de file aansluit. Tussendoor is er ook tijd voor het stellen van vragen.

Omgevingsadviseur Jessica de Vries is die avond uw gastvrouw. Aan het woord komen verder projectmanager Joost van den Beek, omgevingsmanager Harold Hansen en mobiliteitscoördinator Bettinka Rakic.

Graag tot ziens bij het webinar!

Een overzichtsfoto van de brug over het Noordhollandsch Kanaal bij de A7 in Purmerend.
Beeld: ©Rijkswaterstaat / Rijkswaterstaat

Colofon

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op de projectpagina. Heeft u vragen over wat de werkzaamheden voor u betekenen? Mail dan naar bruga7purmerend@rws.nl.

U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002. Op weekdagen van 07.00 tot 20.00 uur en op zon- en feestdagen van 10.00 tot 18.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Kent u ook iemand die graag op de hoogte wil blijven van de werkzaamheden aan de brug? Stuur deze nieuwsbrief gerust door. Aanmelden kan via Nieuwsbrieven Rijkswaterstaat.