Nieuwsbrief A10 Noord

Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen rond de wegwerkzaamheden aan de A10 Noord. U leest hier het laatste nieuws over de werkzaamheden en krijgt meer achtergrondinformatie.

Groot onderhoud A10 Noord al tijdens hemelvaarts- en pinksterperiode

In opdracht van Rijkswaterstaat start Boskalis deze maand al met groot onderhoud aan de A10 Noord. De werkzaamheden zijn vervroegd in verband met het coronavirus. We werken aan de A10 Noord binnenring (richting Amersfoort en Utrecht) van 20 tot 25 mei (hemelvaartweekend) en van 28 mei tot 2 juni (pinksterweekend). De weg is dan geheel afgesloten, het verkeer wordt omgeleid. De A10 Noord buitenring (richting Zaanstad en Coentunnel) blijft wel open.

Lees verder

Foto A10

Animatievideo: een rondje ring

Opgelet! De A10 Noord is toe aan groot onderhoud. Tijdens de werkzaamheden aan de binnenring, richting Utrecht, is de weg afgesloten. De A10 Noord buitenring, dus richting Coenplein, blijft wel gewoon open. Moet je in Amsterdam Noord zijn? Rijd dan een rondje ring. Via de A10 West, Oost en Zuid. Elke afslag is vanaf de A10 Noord buitenring (richting Coentunnel en Zaanstad) bereikbaar.

Bekijk de video

Animatie in mockup-grijs

Interview: handen uit de mouwen!

Handen uit de mouwen! Het groot onderhoud aan de A10 Noord begint eerder. En dat is qua logistiek en planning een flinke operatie. In een reeks portretten spreken we een aantal sleutelfiguren. In deel 1: Roy Captijn van gemeente Amsterdam (adviseur stedelijke programmering) en verkeersmanager Emiel Hetjes van Rijkswaterstaat. Hoe zorgen zij dat stad en omgeving leefbaar, bereikbaar en veilig blijven?

Lees het interview

Sleutelfiguren over logistiek planning onderhoud A10 Noord

Afsluiting en omleidingsroutes A10 Noord binnenring

Tijdens de wegwerkzaamheden aan de A10 Noord binnenring (richting Amersfoort en Utrecht) zal de weg helemaal afgesloten zijn tussen knooppunt Coenplein en afrit S114 (IJburg). Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A10 West, Zuid en Oost. Lokaal verkeer kan de stad bereiken en verlaten via de A10 Noord buitenring (richting Zaanstad en Coentunnel).

Lees meer over de routes op de projectpagina

Kaartje omleiding A10 Noord-2 Binnenring

Heeft u nog vragen?

Via deze nieuwsbrief houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte. Heeft u toch nog vragen, kijk dan op www.rijkswaterstaat.nl/grootonderhoudA10Noord of stel uw vraag telefonisch via 0800-8002 (gratis). Uw vraag wordt dan binnen enkele dagen door ons beantwoord.