Nieuwsbrief A2 verbreding Het Vonderen - Kerensheide

De A2 tussen Het Vonderen en Kerensheide verbindt Zuid- en Midden-Limburg met de rest van Nederland en het buitenland. Goede bereikbaarheid en doorstroming is daarom van groot belang. Rijkswaterstaat verbreedt de A2 in Midden-Limburg naar 2x3 rijstroken met een vluchtstrook. Voordat het zover is, hebben we nog een aantal stappen te gaan. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de voortgang.

Kijk voor meer informatie op onze projectpagina.

Werkzaamheden aan de A2 nu ook zichtbaar voor de omgeving

Het project A2 Het Vonderen – Kerensheide is sinds het begin van dit jaar in een andere fase beland; we zijn nu ook buiten aan het werk. Het projectteam was natuurlijk al langer druk bezig met de voorbereidingen, maar nu zijn de werkzaamheden voor het eerst ook zichtbaar voor de omgeving van de A2.

Lees meer

Compleet beeld van alles wat groeit en bloeit

De afgelopen jaren was Rijkswaterstaat druk in de weer met het inventariseren van beschermde plant- en diersoorten langs de A2 Het Vonderen - Kerensheide. En ook nu nog blijven de ecologen van Rijkswaterstaat en Boskalis van alles ontdekken, met de hulp van vele vrijwilligers.

Lees meer

Verbreding A2 Het Vonderen - Kerensheide: omgevingsmanager Eric Eussen (Rijkwaterstaat) stelt zich voor

Eric Eussen is namens Rijkswaterstaat omgevingsmanager voor de verbreding van de A2 tussen de knooppunten Het Vonderen en Kerensheide. Wie is hij en wat doet hij zoal als omgevingsmanager?

Lees meer

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat. U kunt (ook) gratis bellen met 0800 - 8002 (maandag t/m vrijdag van 07.00 uur - 20.00 uur, zaterdag en zondag (inclusief feestdagen) van 10.00 uur - 18.30 uur). Of gebruik het contactformulier.