Nieuwsbrief A16 Rotterdam

In deze nieuwsbrief leest u over actuele ontwikkelingen in het project A16 Rotterdam.

Weekendafsluitingen A20 van Gouda richting Rotterdam

Van vrijdag 5 juli 22.00 uur tot maandag 8 juli 05.00 uur en van vrijdag 12 juli 22.00 uur tot maandag 15 juli 05.00 uur is de A20 afgesloten voor het verkeer van Gouda richting Rotterdam tussen de knooppunten Gouwe - Terbregseplein en de knooppunten Kleinpolderplein - Kethelplein. Weggebruikers worden omgeleid via Den Haag en moeten rekening houden met een extra reistijd.

Lees meer over de weekendafsluitingen

Weekendafsluiting A20 - 5 tot 8 juli 2019

Omleiding fietspaden Wildersekade en kruising N471 / Doenkade

Vanaf half juli 2019 wordt een deel van het fietspad op de Wildersekade afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de kruising met de Lage Limiet en de Schiebroekseweg. Dit gedeelte van het fietspad wordt definitief afgesloten en komt niet meer terug op deze locatie. Het fietspad wordt verlegd om plaats te maken voor de tijdelijke rotonde bij de Ankie Verbeek Ohrlaan. De omleiding voor de fietsers wordt met borden aangegeven.

Vind hier meer informatie over de omleidingen van de fietspaden

Buurtbijeenkomsten A16 Rotterdam in teken van werkzaamheden

In de afgelopen weken hebben wederom de A16 Rotterdam buurtbijeenkomsten plaatsgevonden. Aan de onderwerpen en de vragen van omwonenden is goed te merken dat bouwcombinatie De Groene Boog volop aan het werk is.

Lees meer over de buurtbijeenkomst van de A16 Rotterdam

College gemeente Lansingerland op bezoek

Het college van Lansingerland heeft op dinsdag 25 juni een bezoek gebracht aan de A16 Rotterdam en bouwcombinatie De Groene Boog. Na de kennismaking op het gezamenlijke kantoor van De Groene Boog en Rijkswaterstaat volgde een toer langs het tracé. Er werd onder meer gestopt bij de locatie van het toekomstige beleveniscentrum in het Lage Bergse Bos, het werkterrein bij het Terbregseveld en het werkterrein bij de rotonde N209/N471.

Lees meer over het bezoek van het college Lansingerland aan de A16 Rotterdam

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat en bouwcombinatie De Groene Boog. Meer informatie vind je op onze projectwebsite of op de website van Rijkswaterstaat.

Heb je vragen?

Stel ze via a16rotterdam@rws.nl. Je kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002. Dit nummer is bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 20.00 uur, en in het weekend en op feestdagen van 10.00 tot 18.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief

Ken je mensen die deze nieuwsbrief ook willen ontvangen? Aanmelden kan via Nieuwsbrieven Rijkswaterstaat.

A16 Rotterdam

Een goede bereikbaarheid van Rotterdam, Lansingerland en de omliggende regio is belangrijk voor een sterke economie en een goede leefbaarheid. De A16 Rotterdam draagt daaraan bij. De nieuwe 11 km lange en energieneutrale snelweg verbindt de A16 ter hoogte van het Terbregseplein met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport. Ze wordt in opdracht van Rijkswaterstaat aangelegd door De Groene Boog, een bouwcombinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord, en TBI-bedrijven Croonwolter&dros en Mobilis.