Nieuwsbrief A16 Rotterdam

Er wordt volop gewerkt aan de A16 Rotterdam. In deze nieuwsbrief lees je meer over de werkzaamheden en de actuele ontwikkelingen. Of ga naar de projectwebsite voor meer informatie. 

Dag van de Bouw; zaterdag 18 juni

Kom je zaterdag langs bij de Dag van de Bouw? Wij zorgen voor een warm welkom! Letterlijk, want morgen wordt het mooi weer. Smeer je goed in, zet een petje op en neem een flesje water mee. Op het bouwterrein zijn watertappunten waar je je flesje kunt (bij)vullen. We zien je graag tussen 10.00-15.00 uur! Ga naar onze website voor meer informatie.

Dag van de Bouw_stempel
Beeld: De Groene Boog

Bereikbaarheid Dag van de Bouw

Kom morgen vooral met het OV of de fiets. Je fiets kan je kwijt bij de Eekhoornplaats (Expo A16 Rotterdam) en de Mollenplaats. Kom je wel met de auto? Parkeer dan op de parkeerterreinen in het Lage Bergse Bos, onder andere bij de Mollenplaats, Bokkenplaats en Konijnenplaats. Voor OV-reisinformatie: ga naar www.9292.nl. De volledige kaart met parkeerterreinen is te vinden op de projectwebsite

Parkeren Dag van de Bouw
Beeld: Rijkswaterstaat

Podcast: Bouwend Nederland op bezoek bij de A16 Rotterdam

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van bouw en infra maakt Bouwend Nederland de podcast 'De bouw maakt het'. Voor deze aflevering kwam presentator Iman de Vries langs bij de A16 Rotterdam. Collega's Stefan van der Voorn (Rijkswaterstaat) en Paul EIjking (De Groene Boog) vertellen vol passie over ons project en geven alvast een indruk van ons programma tijdens de Dag van de Bouw. Luister hier de podcast.

Podcast Bouwend Nederland
Beeld: Bouwend Nederland

Colofon

Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat en bouwcombinatie De Groene Boog. Meer informatie vind je op onze projectwebsite of op de website van Rijkswaterstaat.

Heb je vragen?

Stel ze via a16rotterdam@rws.nl. Je kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002. Dit nummer is bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 20.00 uur, en in het weekend en op feestdagen van 10.00 tot 18.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief

Ken je mensen die deze nieuwsbrief ook willen ontvangen? Aanmelden kan via Nieuwsbrieven Rijkswaterstaat.

A16 Rotterdam

Een goede bereikbaarheid van Rotterdam, Lansingerland en de omliggende regio is belangrijk voor een sterke economie en een goede leefbaarheid. De A16 Rotterdam draagt daaraan bij. De nieuwe 11 km lange en energieneutrale snelweg verbindt de A16 ter hoogte van het Terbregseplein met de A13 bij Rotterdam The Hague Airport. Ze wordt in opdracht van Rijkswaterstaat aangelegd door De Groene Boog, een bouwcombinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord, en TBI-bedrijven Croonwolter&dros en Mobilis.