Nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder.

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

A27 Houten - Hooipolder: stand van zaken en de laatste ontwikkelingen

Voor het project A27 Houten - Hooipolder is in 2019 veel werk verzet. Projectmanager Marc Lentjes: ‘We eindigden 2018 met een getekend tracébesluit. Daarom konden we dit jaar flink doorpakken.’

Lees meer

‘Aankoop gronden A27 Houten - Hooipolder in goed overleg regelen’

Om de A27 tussen Houten en knooppunt Hooipolder te verbreden, moet Rijkswaterstaat gebruikmaken van grond van derden. Voor de betrokkenen heeft dit grote impact, vandaar dat het aankopen van grond zeer zorgvuldig gebeurt.

Lees meer

Scouting Raamsdonksveer verhuist door verbreding A27 Houten - Hooipolder

Vanwege de verbreding van de A27 tussen Houten en knooppunt Hooipolder moet Scouting Raamsdonksveer verhuizen. En daar komt heel wat bij kijken…

Lees meer

Gemeente Oosterhout leeft toe naar verbreding A27 Houten - Hooipolder

Een van de gemeenten die te maken heeft met de verbreding van de A27 tussen Houten en knooppunt Hooipolder is de gemeente Oosterhout. Clèmens Piena, wethouder verkeer en vervoer, en Bart Kokken, projectleider voor de A27, vertellen wat er allemaal op de gemeente afkomt.

Lees meer

Colofon

Meer weten?
Kijk op de projectwebsite A27 Houten - Hooipolder.
U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (7 dagen per week geopend > Maandag t/m vrijdag: 07.00-20.00 uur > Zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00-18.30 uur)