Nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder.

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Projectupdate: terugblik op een bewogen jaar

Nu het eind van het jaar nadert, blikt projectmanager Marc Lentjes graag terug op het bewogen jaar 2020. Ook gaat hij in op de laatste stand van zaken van het project A27 Houten - Hooipolder.

Lees meer

Tweefaseaanpak A27 Houten - Hooipolder: nieuw, spannend en uitdagend

Bij de aanbesteding voor de verbreding van de A27 Houten - Hooipolder maakt Rijkswaterstaat gebruik van de zogenoemde tweefaseaanpak. Hierbij stellen we voor de meest risicovolle of onzekere delen van de bouwfase pas een prijs vast wanneer de risico’s beter zijn in te schatten.

Lees meer

Vormgeving A27 Houten - Hooipolder: Q-team houdt voortdurend toezicht op ruimtelijke kwaliteit

Met het Q-team beschikt het project A27 Houten - Hooipolder over een kundig orgaan dat toeziet op de ruimtelijke kwaliteit en vormgeving van de wegverbreding. Wat doet het Q-team en waarom is het zo belangrijk?

Lees meer

Volop meedenken over verlichting verkeersdrukte

Bij de verbreding van de A27 Houten-Hooipolder zit Jeroen Bol namens Evofenedex in de Maatschappelijke Adviesgroep. De ondernemersvereniging voor handel en logistiek is al vanaf het eerste uur betrokken bij het project. ‘De verbreding kan wat ons betreft niet snel genoeg beginnen.’

Lees meer

80 woningen langs A27 Houten - Hooipolder krijgen onderzoek naar gevelisolatie

Ongeveer 80 woningen in de omgeving van de A27 tussen Houten en knooppunt Hooipolder komen in aanmerking voor onderzoek naar gevelisolatie. Doel is om – op kosten van Rijkswaterstaat – in kaart te brengen hoe geluidshinder in de woning beperkt kan worden.

Lees meer

Colofon

Meer weten?
Kijk op de projectwebsite A27 Houten - Hooipolder.
U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (7 dagen per week geopend > Maandag t/m vrijdag: 07.00-20.00 uur > Zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00-18.30 uur)