Nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder.

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Projectupdate: schouders eronder voor een goede aannemer

Het einde van het jaar is in zicht. Gewoonlijk een moment van terugblikken, maar projectmanager Marc Lentjes blikt vooral graag vooruit. De aanbesteding van contract Noord (Houten - Everdingen) is gestart en de aanbesteding van contract Zuid (Everdingen - Hooipolder) draait op volle toeren.

Lees meer

Wat staat ons te wachten? En wat doen we eraan?

Om hinder tijdens de verbredingswerkzaamheden aan de A27 zo veel mogelijk te beperken, zet Rijkswaterstaat diverse maatregelen in, waaronder mobiliteitsmanagement. Een van de organisaties waarmee Rijkswaterstaat hiervoor samenwerkt, is het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN). Samen organiseren ze een bijeenkomst voor werkgevers in Noord-Brabant.

Lees meer

‘Samen het sluipverkeer in goede banen leiden’

Bij afrit 25 Noordeloos gaat de A27 de gemeentegrens van gemeente Vijfheerenlanden over, om net boven Vianen de gemeente weer te verlaten. De werkzaamheden aan de A27 zorgen mogelijk voor een tijdelijke toename van sluipverkeer door de gemeente. Wat kan de gemeente daaraan doen?

Lees meer

‘Wij bedenken altijd creatieve oplossingen’

Met een groot aantal ontvangst- en sorteercentra door de hele Benelux ondervindt vervoerder DHL gevolgen van de verbredingswerkzaamheden die in 2023 van start gaan. Gabrie van Dam, manager Parcel Control Center, vertelt wat de gevolgen van de verkeershinder zijn en hoe ze ermee willen omgaan.

Lees meer

Colofon

Meer weten?
Kijk op de projectwebsite A27 Houten - Hooipolder.
U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (7 dagen per week geopend > Maandag t/m vrijdag: 07.00-20.00 uur > Zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00-18.30 uur)