Nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder.

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Projectupdate: zoektocht opdrachtnemer verbreding A27 Everdingen - Hooipolder in volle gang

Rijkswaterstaat is druk bezig met de aanbesteding van de verbreding van de A27 tussen de knooppunten Everdingen en Hooipolder (contract Zuid). En de start van de aanbesteding van contract Noord (Houten - Everdingen) nadert gestaag. Een update van projectmanager Marc Lentjes.

Lees meer

Gezocht: nieuwe eigenaar voor voetgangersbrug De Kroon - Knoest en de Keizersveerbruggen

Duurzaamheid staat bij Rijkswaterstaat hoog in het vaandel. Zo stimuleren we met de Nationale Bruggenbank hergebruik van bruggen, waaraan ook het project A27 Houten - Hooipolder een bijdrage levert. Inmiddels staan zowel de Keizersveerbruggen als voetgangersbrug De Kroon - Knoest op de Nationale Bruggenbank.

Lees meer

‘Mobiliteitsmanagement kan de pijn van de wegverbreding wegnemen’

Hoe houden we onze gemeenten tijdens de verbreding van de A27 tussen Houten en knooppunt Hooipolder bereikbaar? Dat is de grote vraag voor wethouders Hans Tanis van gemeente Altena en Joost van der Geest van gemeente Gorinchem. Mobiliteits- en verkeersmanagement kan uitkomst bieden.

Lees meer

Verhuizing Scouting Raamsdonksveer: ‘Mooi in de natuur, met veel mogelijkheden’

Dat Scouting Raamsdonksveer niet aan de Kerklaan kon blijven, was al lang bekend. De aanpassing van knooppunt Hooipolder gaat immers zowat dwars door het clubhuis heen. Na een gezamenlijke zoektocht met gemeente Geertruidenberg strijkt de vereniging, tot ieders tevredenheid, neer aan de Zandput.

Lees meer

Colofon

Meer weten?
Kijk op de projectwebsite A27 Houten - Hooipolder.
U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (7 dagen per week geopend > Maandag t/m vrijdag: 07.00-20.00 uur > Zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00-18.30 uur)