Nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder.

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Projectupdate: zoektocht aannemers in nieuwe fase

De aanbesteding voor de verbreding van de A27 Houten - Hooipolder is in volle gang. Maar dat is niet het enige: ook de voorbereidende werkzaamheden gaan gestaag door. Een update van projectmanager Marc Lentjes.

Lees meer

Waterschap Brabantse Delta verlegt twee drukriolen bij Raamsdonkveer

In de aanloop naar de verbreding van de A27 Houten - Hooipolder vinden er diverse voorbereidende werkzaamheden plaats. Zo verlegt aannemer M.J. Oomen in opdracht van Waterschap Brabantse Delta twee drukriolen ten noorden van knooppunt Hooipolder.

Lees meer

Zorgvuldig archeologisch onderzoek bij de wegverbreding

Een grootschalig project zoals de verbreding van de A27 Houten - Hooipolder vergt een nauwkeurige voorbereiding. Eén onderdeel daarvan is het archeologisch onderzoek. Eimert Goossens van Arcadis vertelt stap voor stap hoe dat eruit ziet.

Lees meer

Alles valt of staat met goede communicatie

Het stadion van profvoetbalclub NAC Breda krijgt vanaf 2023 te maken met de gevolgen van de werkzaamheden aan de A27 Houten - Hooipolder. Hoe bereiden ze zich hierop voor? Dat vertelt Leon Aerssens, Hoofd Veiligheid en Facilitair en Inkoop.

Lees meer

Colofon

Meer weten?
Kijk op de projectwebsite A27 Houten - Hooipolder.
U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (7 dagen per week geopend > Maandag t/m vrijdag: 07.00-20.00 uur > Zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00-18.30 uur)