Nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder

In deze extra nieuwsbrief vindt u een oproep om mee te denken over de inhoud en opzet van de nieuwsbrief  over de verbetering van de A27 tussen Houten en Hooipolder.

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Uw mening telt – Lezersonderzoek nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder

De nieuwsbrief A27 Houten – Hooipolder bestaat 5 jaar. We staan aan de vooravond van de uitvoering van de wegverbetering. Ook de komende 5-10 jaar is hierover nog heel veel te vertellen. We sluiten daarbij graag aan bij wat u wilt weten over dit project.  Uw mening telt! Wij willen graag weten wat u van de nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder vindt. Zo kunnen wij de nieuwsbrief verder verbeteren.

Wij vragen u daarom mee te doen aan een kort lezersonderzoek. Hierin kunt u aangeven hoe u denkt over de relevantie van onderwerpen in de nieuwsbrief, de leesbaarheid van de artikelen, het aantal keren dat de nieuwsbrief verschijnt. Ook kunt u zelf aangeven wat u eventueel nog mist aan informatie. Het invullen van de vragen vraagt een paar minuten tijd en uw antwoorden verwerken we anoniem. Doet u mee? Ga vóór 30 juli naar het lezersonderzoek en laat ons weten hoe we de nieuwsbrief de komende jaren verder kunnen verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname!

Verleggen hoge druk gasleiding Enexis nabij Hank

Enexis is bezig met de werkzaamheden voor het vervangen van een hogedruk gasleiding. De bestaande gasleiding ligt langs de A27 van de aansluiting Geertruidenberg tot de aansluiting Hank. Deze gasleiding moet verwijderd worden voor de verbetering van de A27. Voordat de bestaande gasleiding verwijderd kan worden, legt Enexis een nieuwe gasleiding aan die de bestaande gasleiding vervangt.

Lees meer

Veldonderzoeken door Groene Waarden

De aannemer van het noordelijke deel van de A27 Houten – Hooipolder, De Groene Waarden, start vanaf 5 juli met voorbereidende werkzaamheden voor de verbetering van de A27. Het gaat om veldonderzoeken op gronden naast de snelweg tussen Houten en Everdingen.

Lees meer

Colofon

Meer weten?
Kijk op de projectwebsite A27 Houten - Hooipolder.
U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (7 dagen per week geopend > Maandag t/m vrijdag: 07.00-20.00 uur > Zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00-18.30 uur)