Nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de verbetering van de A27 tussen Houten en Hooipolder.

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Projectupdate van de projectmanager

De eerste helft van het jaar zit er alweer op, een tijd waarin veel is gebeurd in het project A27 Houten - Hooipolder. Florine Verver is projectmanager bij Rijkswaterstaat voor het noordelijke deel van het traject. Zij praat ons bij.

Lees meer

Snelweg voor de deur: hoe ga je daarmee om?

Het zal je maar gebeuren: zo woon je decennialang relatief rustig in de buurt van knooppunt Hooipolder, zo staat Rijkswaterstaat bij je op de stoep om te vertellen dat de weg dichterbij komt en dat Rijkswaterstaat grond van jou wil kopen. Het overkwam Nick Buijks. Hij vertelt zijn verhaal.

Lees meer

Maak kennis met Dick van Klaveren

Dick van Klaveren is sinds juni 2023 projectdirecteur van de A27 Houten - Hooipolder. Wat gaat hij doen als projectdirecteur en waar hoopt hij op? We vragen het hem.

Lees meer

De omgevingsmanager van De Groene Waarden stelt zich voor

In april ondertekenden RWS en bouwcombinatie De Groene Waarden, bestaande uit BESIX, Mobilis en partners Mourik, Van Gelder en BESIX Infra Nederland, het contract Noord. Omgevingsmanager Christine Davidse van De Groene Waarden stelt zich voor.

Lees meer

Het verkeer ben je zelf

De komende jaren gaat de A27 Houten - Hooipolder op de schop. Dat betekent hinder door wegwerkzaamheden op dit stuk weg. Bedrijven willen bereikbaar blijven voor klanten, leveranciers en werkgevers. Bereikbaarheidsorganisaties zoeken nu de samenwerking.

Lees meer

Onderzoeken en inspecties tussen Everdingen en Hooipolder

De aannemer voor het zuidelijke deel van de A27 Houten – Hooipolder is volop bezig met onderzoeken en inspecties.

Lees meer

Wat vindt u van de nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder?

Uw mening telt! Daarom wij graag weten wat u van de nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder vindt. Zo kunnen wij de nieuwsbrief verder verbeteren.

Wij vragen u daarom mee te doen aan een kort lezersonderzoek. Hierin kunt u aangeven hoe u denkt over zaken zoals de leesbaarheid van de artikelen en het aantal keren dat de nieuwsbrief verschijnt. Ook kunt u zelf aangeven wat u eventueel nog mist aan informatie.
Het onderzoek duurt slechts een paar minuten en uw antwoorden zijn anoniem. Doet u mee?

Ga naar het lezersonderzoek
Hartelijk dank voor uw deelname!

Colofon

Meer weten?
Kijk op de projectwebsite A27 Houten - Hooipolder.
U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (7 dagen per week geopend > Maandag t/m vrijdag: 07.00-20.00 uur > Zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00-18.30 uur)