Nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de verbreding van de A27 tussen Houten en Hooipolder.

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Projectupdate van de projectmanager

Het projectteam A27 Houten - Hooipolder is het nieuwe jaar goed gestart. Voor het noordelijke deel (Houten-Everdingen) is de aanbesteding afgerond en heeft De Groene Waarden de aanbesteding gewonnen. Voor het zuidelijke deel van het traject zijn Rijkswaterstaat en aannemer ALSÉÉN begonnen met de opbouw van een gezamenlijk team.

Lees meer

Maak kennis met de omgevingsmanager van ALSÉÉN

Sinds eind 2022 is bekend dat bouwcombinatie ALSÉÉN de werkzaamheden van het zuidelijke deel van het project A27 Houten - Hooipolder gaat uitvoeren. Marylène Reijntjes is omgevingsmanager van ALSÉÉN. Zij stelt zich voor en vertelt wat zij precies voor het project gaat doen.

Lees meer

Zicht op verkeershinder met monitoringstool

Tijdens de werkzaamheden aan de A27 Houten - Hooipolder is hinder voor weggebruikers onvermijdelijk. Rijkswaterstaat neemt maatregelen om de hinder zo veel mogelijk te beperken. Met een speciale monitoringstool is straks inzichtelijk of de maatregelen werken.

Lees meer

Derde leven voor de Keizersveerbrug? Dat vraagt om stalruimte

Voor de A27 Houten - Hooipolder gaat Rijkswaterstaat de Keizersveerbrug vervangen. De oude brug staat op de lijst voor hergebruik, maar moet wel zolang ergens gestald worden. René Waardenburg vertelt wat daarbij komt kijken.

Lees meer

Colofon

Meer weten?
Kijk op de projectwebsite A27 Houten - Hooipolder.
U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (7 dagen per week geopend > Maandag t/m vrijdag: 07.00-20.00 uur > Zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00-18.30 uur)