Nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder

In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de verbetering van de A27 tussen Houten en Hooipolder.

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Projectupdate van de projectmanager

Het projectteam A27 Houten - Hooipolder is druk bezig met de voorbereiding van de uitvoeringswerkzaamheden. Ilkel Taner, projectmanager voor het zuidelijke deel van de A27 Houten - Hooipolder, geeft een update.

Lees meer

Watertoren Raamsdonksveer wordt TOP-locatie

Bram Polak is eigenaar van de watertoren van Raamsdonksveer. Als hij in 2014 bericht van Rijkswaterstaat krijgt over de plannen voor knooppunt Hooipolder, schrikt hij behoorlijk. Maar een paar jaar later meldt de gemeente zich met wensen voor natuur en recreatie. Een kantelpunt voor Bram.

Lees meer

Aan de slag voor het personeel

Ook voor werkgevers hebben de werkzaamheden aan de A27 Houten - Hooipolder langs de A27 gevolgen. Zij moeten ervoor zorgen dat het personeel zonder al te veel problemen aan het werk kan blijven. Brabant Mobiliteitsnetwerk, Zuid-Holland Bereikbaar en Goedopweg gaan ze daarbij ondersteunen.

Lees meer

Gasleiding gaat diep onder Bergsche Maas door

Voor het project A27 Houten - Hooipolder zijn al veel kabels en leidingen verlegd, maar er ligt op dat gebied nog een flinke klus in het verschiet: 3 boringen rondom de A27 Houten - Hooipolder. Hans van de Wijgert (Rijkswaterstaat) en Thom Kanters (Enexis) vertellen hoe dit in zijn werk gaat.

Lees meer

Werkzaamheden aan Merwedebrug Gorinchem

Sinds eind augustus zijn er onderhoudswerkzaamheden aan de Merwedebrug bij Gorinchem. De brug is daarvoor (gedeeltelijk) afgesloten. De werkzaamheden zijn nodig om de brug veilig en beschikbaar te houden voor het wegverkeer totdat deze wordt vervangen.

Lees meer

Buurtcamping langs de A27

Stichting De Hagen Vianen organiseerde in het weekend van 18 tot 20 augustus een buurtcamping voor bewoners van deze wijk die direct aan de A27 ligt. Het weekend was een succes.

Lees meer

Rapportcijfer 8 voor nieuwsbrief

In het laatste nummer van de nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder riepen we lezers op mee te doen aan het online lezersonderzoek. Al met al scoort de nieuwsbrief een mooie 8. Lees de belangrijkste uitkomsten.

Lees meer

Colofon

Meer weten?
Kijk op de projectwebsite A27 Houten - Hooipolder.
U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (7 dagen per week geopend > Maandag t/m vrijdag: 07.00-20.00 uur > Zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00-18.30 uur)