Nieuwsbrief A27 Houten - Hooipolder

In deze nieuwsbrief vind je meer informatie over de verbetering van de A27 tussen Houten en Hooipolder.

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Projectupdate: werkzaamheden en hinder op de A27

Er is volop werk in uitvoering voor de verbetering van de A27 Houten - Hooipolder. Tegelijkertijd zijn op andere plekken de voorbereidingen nog in volle gang. Florine Verver, projectmanager voor het traject tussen Houten en Everdingen, praat ons bij.

Lees meer

Leren van vroeger

Langs de hele route van het project A27 Houten - Hooipolder is archeologisch onderzoek gedaan. Op sommige plekken zijn er nog steeds in archeologie gespecialiseerde bureaus aan de slag. Waarom doet Rijkswaterstaat dit en wat levert het op?

Lees meer

‘Rijd je hier weg, dan kom je altijd een rivier tegen’

Geboren en getogen aan de oude Bazeldijk, zag Meerkerker Jan Blokland vroeger verkeer uit heel Nederland aan zich voorbij trekken. De aanleg van de A27 maakte de dijk weer verkeersveilig, maar Meerkerk een tikkeltje saaier.

Lees meer

Gratis werkgeversadvies voor stimuleren fiets

Met een goed plan voor reisalternatieven zoals de fiets kunnen werkgevers in de buurt van de A27 Houten - Hooipolder hun werknemers helpen files te vermijden. Het wiel zelf uitvinden is niet nodig: de overheid stelt gratis advies op maat beschikbaar.

Lees meer

Colofon

Meer weten?
Kijk op de projectwebsite A27 Houten - Hooipolder.
U kunt (ook) gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002 (7 dagen per week geopend > Maandag t/m vrijdag: 07.00-20.00 uur > Zaterdag, zondag en feestdagen: 10.00-18.30 uur)