Nieuwsbrief A4 Haaglanden - N14

Veiligheid binnen het project

Dat veiligheid van groot belang is binnen het project A4 Haaglanden-N14, spreekt voor zich. Maar hoe houdt Rijkswaterstaat rekening met veiligheid en wat valt hier allemaal onder? Sjoerd de Vries is adviseur integrale veiligheid bij het project en legt het uit. 

Lees hier verder

Visualisaties brengen toekomst tot leven

De plannen voor de A4 Haaglanden – N14 nemen steeds concretere vormen aan. Maar wat betekent dat nu in de praktijk? Hoe zien de weg en omgeving er straks uit en hoe verschilt dat van de situatie nu? Met behulp van overzichtelijke en realistische visualisaties willen we u dit in 2020 laten zien. 

Lees hier verder

Nieuwe factsheet A4 Haaglanden - N14

Het project A4 Haaglanden – N14 zet in op verschillende maatregelen, zoals wegaanpassingen en capaciteitsuitbreidingen bij de diverse aansluitingen. In deze factsheet vindt u alle informatie over welke stappen we aankomende jaren zullen zetten.

Lees hier verder

Kerstgroet

Wij wensen u fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling. In het nieuwe jaar hopen we u te begroeten tijdens een van onze informatiebijeenkomsten.

Heeft u vragen?

U kunt gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002. Dit nummer is bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 20.00 uur, en in het weekend en op feestdagen van 10.00 tot 18.30 uur.