Nieuwsbrief A4 Haaglanden-N14

Project A4 Haaglanden-N14 op pauze

Minister Harbers van Infrastructuur en Waterstaat heeft voor de zomer besloten om een aantal wegen- en vaarwegenprojecten te pauzeren. Ook het project A4 Haaglanden-N14 valt hieronder. Door de stikstofproblematiek, stijgende prijzen in de bouw en krapte op de arbeidsmarkt kan een aantal aanlegprojecten op korte termijn niet worden uitgevoerd. Geld en menskracht uit deze projecten uit het aanlegprogramma (MIRT) worden de komende jaren besteed aan de grootste onderhoudsbeurt van onze infrastructuur ooit.  Lees hier het volledige nieuwsbericht.

A4 Haaglanden-N14
Beeld: Rijkswaterstaat

Laatste digitale nieuwsbrief

U ontvangt voor nu de laatste digitale nieuwsbrief vanuit het project A4 Haaglanden-N14. De projectwebsite zal nog toegankelijk blijven tot het einde van dit jaar, echter verschijnen er geen actuele berichten meer. Mocht het project weer worden opgestart dan laten we u dat uiteraard weten.

Luchtfoto A4 Haaglanden-N14
Beeld: Rijkswaterstaat

Heeft u vragen?

U kunt gratis bellen met onze landelijke informatielijn: 0800-8002. Dit nummer is bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 20.00 uur, en in het weekend en op feestdagen van 10.00 tot 18.30 uur.