Nieuwsbrief A8/Coenbrug

Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de Coenbrug. U leest hier over de stand van zaken en de werkzaamheden en krijgt achtergrondinformatie.

Gedeeltelijk tweelaags zoab-fijn voor snelweg A8

Op dit moment ligt er voor een groot deel enkellaags zoab op de snelweg A8. Dit is grotendeels aan het einde van de levensduur en moet vervangen worden. Boskalis gaat het werk uitvoeren. Rijkswaterstaat heeft opdracht gegeven voor het aanbrengen van stiller asfalt. Hierdoor blijft het geluid binnen de normen die er gelden.

Lees meer

Geluiddempend materiaal tegen bonkend geluid Coenbrug (A8)

Om het bonken van de Coenbrug (snelweg A8) te verminderen, wordt geluiddempend materiaal aan de onderkant van de brug aangebracht. Dit initiatief wordt momenteel verder uitgewerkt. Zo wordt onderzoek naar de aard van het materiaal gedaan.

Lees meer

Planning

We voeren groot en regulier onderhoud uit aan de Coenbrug (snelweg A8). Bekijk de planning (deze is onder voorbehoud).

Lees meer

Heeft u vragen?

Via deze nieuwsbrief houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte. Heeft u toch nog vragen, kijk dan op de website of stel uw vraag telefonisch via 0800-8002 (gratis). U kunt ook contact opnemen via Facebook, Twitter en Instagram. Uw vraag wordt dan zo snel mogelijk – uiterlijk binnen enkele dagen – door ons beantwoord.