Nieuwsbrief A8/Coenbrug

Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de wegwerkzaamheden aan de A8 ter hoogte van de Coenbrug. U leest hier over de stand van zaken en de werkzaamheden en krijgt achtergrondinformatie.

Vanaf maandag 13 april nachtelijke werkzaamheden aan de A8 – mogelijk geluidshinder

Vanaf komende maandag werken we op doordeweekse avonden en nachten op de A8 tussen de N246 en knooppunt Zaandam. We doen dit eerder dan gepland. De werkzaamheden duren drie weken en zijn een voorbereiding op het groot onderhoud in de zomermaanden. Direct omwonenden kunnen te maken krijgen met geluidshinder.

Lees meer

A8 en A10 Noord in juli en augustus in groot onderhoud

Vanaf 3 juli 2020 start het groot onderhoud aan 2 belangrijke verkeersaders aan de noordkant van Amsterdam. Rijkswaterstaat sluit de snelwegen A10 Noord (eerst de binnenring, daarna de buitenring) en A8 (richting Amsterdam). Het werk duurt tot 11 augustus 2020 en de extra reistijd kan oplopen tot meer dan 1 uur.

Lees meer

Heeft u vragen?

Via deze nieuwsbrief houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte. Heeft u toch nog vragen, kijk dan op de website of stel uw vraag telefonisch via 0800-8002 (gratis). U kunt ook contact opnemen via Facebook, Twitter en Instagram. Uw vraag wordt dan zo snel mogelijk – uiterlijk binnen enkele dagen – door ons beantwoord.