Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 19 december 2019

De Blankenburgverbinding verbindt de A20 bij Vlaardingen en de A15 bij Rozenburg met elkaar middels een nieuwe snelweg, de A24. De A24 wordt ingepast in de omgeving en voorzien van een landtunnel op de noordoever en een tunnel onder het Scheur. Ook wordt de A20 verbreed. De nieuwe rijksweg wordt in 2024 opengesteld.

Wij wensen u fijne feestdagen en een heel mooi 2020 toe

Tussen kerst en oud en nieuw liggen de bouwwerkzaamheden aan de Blankenburgverbinding in principe stil. Vanaf maandag 6 januari pakken we het weer op. Vanaf zaterdag 4 januari ontvangen we u graag weer in ons informatiecentrum in Vlaardingen. Ook in 2020 gaan wij graag met u in gesprek over de aanleg van het project Blankenburgverbinding

BBV Kerstwens

Kom zaterdag 4 januari naar het informatiecentrum

Bent u na de feestdagen wel weer toe aan een uitje? Kom dan 4 januari langs bij informatiecentrum Blankenburgverbinding. Onze voorlichters vertellen u graag over de komende werkzaamheden langs de A20 bij Vlaardingen en de werkzaamheden in Rozenburg.

Lees meer

Informatiecentrum in kerstvakantie gesloten - uitkijkpunten open

Van woensdag 25 december t/m vrijdag 3 januari is het informatiecentrum gesloten. In de vakantie is het wel mogelijk om het werk aan de Blankenburgverbinding te bekijken vanaf het uitkijkpunt in Rozenburg of in Vlaardingen. Ook kunt u de fietsroute langs het bouwterrein volgen. 

Lees meer

Dinsdag 21 januari informatieavond Rozenburg

Op dinsdagavond 21 januari 2020 organiseren BAAK en Rijkswaterstaat een informatieavond tussen 18.30 uur en 20.30 uur in de bibliotheek in Rozenburg. Op deze avond informeren we u graag over de werkzaamheden die gepland staan voor de komende periode voor Maasdeltatunnel-Zuid en knooppunt Rozenburg.

Werkzaamheden op de Noordoever komende periode

In 2020 worden er bij de Broekpolderweg verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Hiermee maken we ruimte om knooppunt Vlaardingen aan te kunnen leggen en de A20 te kunnen verbreden. Daarnaast gaat BAAK verder met het nat ontgraven van de Hollandtunnel.

Lees meer

BBV Broekpolderweg

In januari start heipalen Maasdeltatunnel Zuidoever

Op maandag 13 januari 2020 start BAAK met het aanbrengen van de heipalen voor de toerit van de Maasdeltatunnel aan de Zuidoever. In het voorjaar volgen de laatste damwanden van de tunnel.

Lees meer

BBV Rburg visual

Bouw Knooppunt Rozenburg

In 2020 werkt bouwconsortium BAAK aan beide kanten van de A15 bij afrit 14 Rozenburg Centrum. We maken ruimte voor de aanleg van het nieuwe knooppunt Rozenburg en bouwen funderingen voor pijlers van de nieuwe fly-overs.

Lees meer

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)