Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 3 september 2019

De Blankenburgverbinding verbindt de A20 bij Vlaardingen (noordoever) en de A15 bij Rozenburg (zuidoever) met elkaar middels een nieuwe snelweg, de A24. Deze verbinding draagt bij aan een robuust netwerk. De drukte op de A15 en de Beneluxcorridor neemt af en de bereikbaarheid van de Rotterdamse haven naar de Randstad verbetert. De A24 wordt ingepast in de omgeving en voorzien van een landtunnel op de noordoever en een tunnel onder het Scheur. Ook wordt de A20 verbreed. De nieuwe rijksweg wordt in 2024 opengesteld.

Bezoek het Informatiecentrum tijdens de Wereldhavendagen en loop over het bouwterrein

Komende vrijdag en zaterdag (6 en 7 september) is het Informatiecentrum van project Blankenburgverbinding open. Vanuit de Wereldhavendagen wordt er een excursie georganiseerd naar het Informatiecentrum. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen gelegenheid een bezoek aan het Informatiecentrum aan de Maassluissedijk 199 (poort 53) in Vlaardingen te brengen.

Tip: Het is deze dagen ook mogelijk om een stukje over het bouwterrein te lopen.

BBV uit de lucht augustus 2019

Kom vanavond naar de informatieavond in Vlaardingen

Vanavond, 3 september tussen 19:00 uur en 21:00 uur bent u van harte welkom tijdens de informatieavond van project Blankenburgverbinding. De informatieavond vindt plaats in het informatiecentrum Blankenburgverbinding aan de Maassluissedijk 199 (poort 53) in Vlaardingen. Met een presentatie nemen we u mee in de planning van de werkzaamheden aan de Hollandtunnel. Ook komen onder andere de werkzaamheden aan de Maasdeltatunnel, Maassluissedijk en rietputten aan bod.

Informatiecentrum Blankenburgverbinding

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)