Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 1 december 2020

In deze  nieuwsbrief kunt u o.a. lezen dat u zich vanaf nu kunt aanmelden voor een virtuele tour met een voorlichter door het Informatiecentrum. Ook kunt u de vlog bekijken over de funderingen van de Hollandtunnel. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Pilot met virtuele tour door Informatiecentrum. Meld u nu aan.

Het Informatiecentrum is helaas nog gesloten vanwege de coronamaatregelen. De bouwwerkzaamheden gaan met inachtneming van de RIVM-richtlijnen wel door. Daarom vinden we het belangrijk om u toch op de hoogte te houden van de voortgang. Vanaf  woensdag 2 december is het mogelijk om onder begeleiding van een van onze voorlichters thuis vanachter uw computer een virtuele tour door het Informatiecentrum te krijgen.

Lees hier hoe u zich kunt aanmelden

Vlog funderingen Hollandtunnel

In knooppunt Vlaardingen sluit de Blankenburgverbinding aan op de A20. Vanaf het knooppunt wordt de weg verdiept aangelegd om ter hoogte van de Zuidbuurt in de Hollandtunnel te verdwijnen. In juni van dit jaar is bouwconsortium BAAK begonnen met het aanbrengen van de funderingen van de tunnel. Uitvoerder Sander Overes van BAAK geeft in deze vlog uitleg over het funderingswerk.

Lees hoeveel funderingen er inmiddels er inmiddels in de grond zitten en bekijk de vlog

Project Blankenburgverbinding in Willem Wever

Op zondag 15 november was het item over de Blankenburgverbinding in het programma van Willem Wever te zien. Pepijn (13 jaar) kreeg een rondleiding over de bouwplaats en mocht zelfs meewerken aan de bouw van de Maasdeltatunnel.

Aflevering gemist? Kijk het item hier terug

Antwoorden gestelde vragen tijdens Webinar A20

Tijdens het webinar van 13 oktober 2020 over de start van de verbreding van de A20 en de werkzaamheden voor het knooppunt Vlaardingen, zijn veel vragen gesteld. De antwoorden zijn verzameld en beschikbaar via de site van de Blannkenburgverbinding. 

Bekijk hier de antwoorden, de presentatie en het webinar

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)