Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 1 oktober 2020

Met deze nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren over het project Blankenburgverbinding. Ook kunt u veel informatie vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl . Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Dinsdag 13 oktober webinar verbreding A20 en knooppunt Vlaardingen

Op 13 oktober om 19.00 uur informeren Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK je graag over de verbreding van de A20 tussen knooppunt Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen. Ook de werkzaamheden voor knooppunt Vlaardingen komen op deze avond aan bod. Meld je nu aan door op onderstaande link te klikken.

Aanmelden en meer informatie

Nachtwerkzaamheden langs A20

Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 oktober werkt BAAK in de nacht aan de noordkant van de A20. Voor de aanleg van de Blankenburgverbinding wordt de A20 tussen het Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen verbreed van 2 naar 3 rijstroken. Er wordt dan dicht langs de snelweg gewerkt. Voor de veiligheid van de weggebruikers en van de medewerkers plaatst BAAK in oktober aan de noordzijde van de A20 op verschillende plaatsen een vangrail. Net voor het BP-tankstation Rijskade maakt BAAK een poort voor werkverkeer. 

Lees meer

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)