Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 12 juni 2020

Vanaf 17 juni heropenen we ons Informatiecentrum en bent u weer van harte welkom. Vanwege de Corona maatregelen moet dit wel op afspraak. In deze nieuwsbrief leest u onder andere hoe u kunt reserveren.  

Heropening Informatiecentrum Blankenburgverbinding vanaf 17 juni

Op woensdag 17 juni opent het Informatiecentrum Blankenburgverbinding weer zijn deuren. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen. U moet wel van tevoren een reservering maken.

Rijkswaterstaat volgt de RIVM-richtlijnen en hiervoor is het noodzakelijk dat u voorafgaand aan uw bezoek een datum en tijdstip reserveert via www.blankenburgverbinding.nl/informatiecentrum. Om voldoende afstand tussen de bezoekers te garanderen kunnen er niet meer dan 10 bezoekers tegelijkertijd in het Informatiecentrum zijn. We kijken uit naar uw bezoek!

Werkzaamheden Hollandtunnel starten aanstaande maandag

Op maandag 15 juni starten de werkzaamheden aan de Hollandtunnel. Via een webinar hebben we u hierover uitgebreid geïnformeerd. Heeft u de uitzending gemist? U kunt deze nog steeds bekijken via deze link.

Tijdens het webinar zijn veel vragen gesteld. Deze vragen en antwoorden kunt u binnenkort nalezen op de website. Ook vindt u hier regelmatig een update van de werkzaamheden.

Laatste heipaal voor Maasdeltatunnel Zuid zit erin

In totaal zijn er voor de Maasdeltatunnel aan de zuidoever 640 heipalen de grond in gegaan. Na een intensieve periode voor de bewoners van Rozenburg, kunnen we u melden dat we een mijlpaal hebben bereikt nu de laatste heipaal in de grond zit. Kijk mee met de vlog van Rob Kamp, uitvoerder funderingstechnieken.

Bekijk hier de vlog

Funderingen vloer Maasdeltatunnel Rozenburg klaar

Eind mei sloegen we de laatste heipaal voor de toerit van de Maasdeltatunnel en volgende week boren we de laatste meters van de vloerankers. Daarmee zijn in Rozenburg de funderingen voor de vloer van de Maasdeltatunnel klaar.

Lees meer

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)