Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 12 oktober 2020

In deze nieuwsbrief kunt u lezen hoe u zich kunt aanmelden voor het webinar van 13 oktober 2020 over de werkzaamheden aan de A20. Veel informatie over de nieuwe snelweg A24  is te vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl . Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Laatste kans: meld je aan voor webinar werkzaamheden A20

Op 13 oktober om 19.30 uur informeren Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK je graag over de verbreding van de A20 tussen knooppunt Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen. Ook de werkzaamheden voor knooppunt Vlaardingen komen tijdens deze digitale informatieavond aan bod. Meld je nu aan om de webinar te kunnen volgen en je vragen te kunnen stellen: klik hier om je direct aan te melden.

Let op: eerder informeerden we u dat de webinar om 19.00 uur start. Vanwege de aangekondigde persconferentie op dinsdag 13 oktober start de webinar om 19.30 uur. 

Voor de realisatie van project Blankenburgverbinding wordt de A20 tussen knooppunt Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen verbreed naar 2x3 rijstroken. De werkzaamheden voor de verbreding starten begin 2021. In het najaar start Bouwconsortium BAAK met de voorbereidingen. Eind september van dit jaar is ook met de bouw van knooppunt Vlaardingen begonnen.

Klik hier voor meer informatie

Webinar 13 oktober A20

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)