Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 13 november 2020

In deze nieuwsbrief leest u o.a. over het programma Willem Wever bij de Blankenburgverbinding en kunt u de vlog over de tafelconstructie over de A15 bekijken. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

TV programma Willem Wever duikt in de Blankenburgverbinding

Aanstaande zondag staat project Blankenburgverbinding centraal in het TV-programma Willem Wever met de vraag: ‘Hoe bouw je eigenlijk een tunnel onder water?’ . De 13-jarige Pepijn en presentator Edson de Graca kwamen langs in het informatiecentrum van de Blankenburgverbinding bij Vlaardingen. De uitzending start om 9.50 uur op Zapp NPO3.

Lees meer

Vlog plaatsen tafelconstructie A15

Begin oktober plaatste bouwconsortium BAAK een stalen tafelconstructie over de A15. Het ‘tafelblad’ van deze constructie is 50 meter lang, 31 meter breed en wordt gebruikt om de twee fly-overs van het nieuwe knooppunt Rozenburg boven de snelweg te bouwen.

Lees er meer over in dit artikel en bekijk de vlog

Plaatsen hoogteportaal Maassluissedijk

Eerder dit jaar plaatste BAAK een leidingbrug over de Maassluissedijk. Aan weerszijden van deze brug plaatst BAAK op maandag 16 november a.s. tussen 09:00 en 15:00 uur een hoogteportaal. Hiermee krijgen voertuigen die niet onder het portaal door kunnen, omdat ze te hoog zijn, een waarschuwing.

Lees meer

Zaterdag 21 november werkzaamheden voor knooppunt Vlaardingen

In september is BAAK gestart met het aanbrengen van de damwanden en heipalen voor knooppunt Vlaardingen. Een aantal damwanden moeten dicht bij de A20 aangebracht worden. Om dit veilig te kunnen doen, moet er een rijstrook op de snelweg worden afgesloten. Dit gebeurt op zaterdag 21 november.

Lees meer

Voortgang funderingen Hollandtunnel

De voortgang van de funderingen voor de Hollandtunnel is te volgen via de website. Op de afteller is te zien hoe ver de funderingen gevorderd zijn. 

Bekijk de afteller 

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)