Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 16 juli 2020

Met deze nieuwsbrief proberen we u zo goed mogelijk te informeren over het project Blankenburgverbinding. Ook kunt u veel informatie vinden op de website www.blankenburgverbinding.nl of kom langs in ons Informatiecentrum.

Vlog Gronddepot Vlaardingen

Benieuwd naar het verhaal achter het gronddepot aan de Maassluissedijk in Vlaardingen? Bekijk dan de vlog van Arno Peene, coördinator milieu bij BAAK.

Bekijk de vlog

Van 21 tot en met 23 juli plaatsen leidingbrug over Maassluissedijk

Van dinsdag 21 juli tot en met donderdag 23 juli bouwt BAAK een leidingbrug over de Maassluissedijk ter hoogte van de rioolwaterzuivering. Deze leidingbrug transporteert het overtollige water van het gronddepot op terrein Vergulde Hand west naar het Scheur. Het verkeer moet rekening houden met maatregelen.

Lees meer

Stalen frame gelost aan oever bij Rozenburg

Vrijdag 3 juli werd met een grote drijvende bok een gigantisch stalen vakwerk van 36 x 9 meter en een gewicht van 130 ton afgeleverd op de bouwplaats in Rozenburg. Over een paar weken wordt het frame in de bouwkuip gehesen. Het is een hulpconstructie die de bouwkuip tijdelijk extra versterkt.

Bekijk hier de foto's

Op 20 juli asfaltreparatie Maassluissedijk

Op maandag 20 juli tussen 9.00 uur en 15.00 uur voert BAAK een asfaltreparatie uit aan de Maassluissedijk ter hoogte van de verlegde Maassluissedijk nabij de werkzaamheden. De weg blijft gewoon open. Verkeersregelaars leiden de automobilisten om beurten langs de werkzaamheden. De werkzaamheden worden buiten de spits uitgevoerd om de hinder te beperken.

Bekijk de bouwkaart voor actuele werkzaamheden

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)