Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 18 december 2020

In deze  nieuwsbrief kunt u o.a. lezen over werkzaamheden aan de A15 en de A20 en over de afsluiting van de Broekpolderweg. Ook kunt u lezen dat we in januari twee webinars organiseren. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken

Verlenging afsluiting Broekpolderweg

Vanwege werkzaamheden voor de Blankenburgverbinding wordt de Broekpolderweg in Vlaardingen van maandag 4 januari tot en met vrijdag 12 maart opnieuw afgesloten voor doorgaand auto- en vrachtverkeer. Fietsers kunnen gebruik maken van een tijdelijk fietspad. Werkzaamheden voor het verleggen van de Broekpolderweg en de naastgelegen watergang duren langer dan verwacht. Van vrijdag 18 december 19:00 uur tot en met zondag 3 januari is de weg open voor al het verkeer.

Lees meer

Vier weken versmalling A15 en afsluiting afrit Rozenburg Centrum

Voor de aansluiting van de A24 Blankenburgverbinding op de A15 bij Rozenburg bouwt bouwconsortium BAAK in opdracht van Rijkswaterstaat knooppunt Rozenburg. Hierbij worden twee fly-overs over de A15 gebouwd. In oktober hebben we een zogeheten tafelconstructie over de A15 geplaatst. Hierop bouwen we de fly-overs zonder dat de A15 langdurig hoeft te worden afgesloten. Terwijl we boven aan het bouwen zijn, rijdt het verkeer op de A15 door. 

Mijd de spits op de A15 van 24 januari tot en met 20 februari 2021. Lees hier waarom.

Save the date: Webinars op 14 & 19 januari 2021

Op donderdag 14 januari 2021 om 19:00 uur vindt het webinar over de werkzaamheden aan de zuidoever plaats. Er wordt uitgebreid ingegaan op de werkzaamheden voor de Maasdeltatunnel en knooppunt Rozenburg. Op dinsdag 19 januari 2021 om 19:00 uur ligt de focus op de noordoever. 

We informeren u uitgebreid over de werkzaamheden voor de verbreding van de A20 en voor de bouw van knooppunt Vlaardingen op 19 januari. De werkzaamheden aan de Hollandtunnel en Maasdeltatunnel komen uiteraard ook aan bod.

Noteer de data alvast in uw agenda. Begin januari ontvangt u een uitnodiging via de digitale nieuwsbrief om u aan te melden. 

Virtuele tour door Informatiecentrum vanaf 6 januari 2021

De komende twee weken is het niet mogelijk om een virtuele tour door het Informatiecentrum te maken met een van onze voorlichters. Vanaf woensdag 6 januari staan ze weer voor u klaar.

Maak wel eerst een reservering via www.blankenburgverbinding.nl/informatiecentrum

Nachtwerkzaamheden langs de A20

Van maandag 11 januari tot en met donderdag 14 januari werkt BAAK in de nacht langs de noordkant van de A20. Tussen de Krabbeplas en de afrit Maassluis plaatsen we een vangrail en brengen we twee heipalen aan voor een verkeersportaal. Daarnaast voeren we ook overdag werkzaamheden uit.

Lees meer

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)