Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 19 juni 2020

Met deze nieuwsbrief proberen we u zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de werkzaamheden aan de Blankenburgverbinding. Veel informatie is te vinden op onze webite www.blankenburgverbinding.nl zoals een bouwkaart met actuele werkzaamheden. 

Vlog Funderingswerken Knooppunt Rozenburg

Inmiddels is BAAK langs de A15 aan het werk voor knooppunt Rozenburg. In een vlog neemt Ruben u mee in de wereld van poeren en pijlers.

Bekijk hier de vlog 

Nacht- en weekendafsluitingen Trentweg en A15 Rozenburg

De nacht- en weekendafsluitingen zijn nodig om de afrit 14a weer te kunnen openstellen. Op de A15 vanuit Europoort naar Rotterdam is afrit 14a Rozenburg voor drie maanden dicht vanwege de aanleg van de Blankenburgverbinding. Bouwconsortium BAAK heeft de afrit inmiddels wat naar buiten verlegd.

Lees meer

Drijvend rietpad drie dagen afgesloten

Op 24, 25 en 26 juni is het drijvende rietpad op de Krabbeplas afgesloten. We voeren dan onderhoudswerkzaamheden aan het wandelpad uit. Wandelaars kunnen gebruik maken van de paden aan de oostkant van de plas. Vanaf 27 juni is het pad weer open.

Lees meer

Informatiecentrum Blankenburgverbinding is open

Sinds woensdag is het Informatiecentrum Blankenburgverbinding weer open. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen. U moet wel vantevoren een reservering maken.

Rijkswaterstaat volgt de RIVM richtlijnen en hiervoor is het noodzakelijk dat u voorafgaand aan uw bezoek een datum en tijdstip reserveert via www.blankenburgverbinding.nl/informatiecenrum. Om voldoende afstand tussen de bezoekers te garanderen kunnen er niet meer dan 10 bezoekers tegelijkertijd in het Informatiecentrum zijn. We kijken uit naar uw bezoek!

Vragenuur Rozenburg weer gestart

Iedere vrijdag om 14.00 uur is er een vragenuur in Rozenburg. In de even weken is de Gebiedsconcierge op het Uitkijkpunt aan de TIjdelijke Botlekweg bij de bouwplaats te vinden en in de oneven weken is hij bij de informatiezuil in de bibliotheek Rozenburg.  Op vrijdag 26 juni is de Gebiedsconcierge van 14.00 tot 15.00 uur op het Uitkijkpunt Rozenburg om uw vragen te beantwoorden. 

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)