Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 20 augustus 2020

Met deze nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren over het project Blankenburgverbinding. Ook kunt u veel informatie vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl . Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Meld u nu aan voor het webinar op 2 september 2020

Op woensdag 2 september om 19.00 uur organiseren Rijkswaterstaat en Bouwconsortium BAAK een webinar voor inwoners van Rozenburg en andere belangstellenden. De werkzaamheden die we in Rozenburg uitvoeren voor de Blankenburgverbinding staan deze avond centraal. Het komende half jaar gaat knooppunt Rozenburg, de aansluiting van de A24 op de A15, flink de lucht in. We werken dan veel bij en zelfs boven de A15. Bij de Maasdeltatunnel gaan we de diepte in. Er komt heel wat bij kijken om een bouwkuip tot wel 25 meter diep uit te kunnen graven.

Lees meer

Vlog: betonstort op tweede dek over kabel- en leidingenstrook Rozenburg

In deze vlog legt uitvoerder Ruben Sanches uit hoe je een betonnen dek van 2700 ton over een kabel- en leidingenstrook bouwt, zonder die strook te belasten.

Bekijk de vlog hier

Geen doorgaand verkeer mogelijk op de Zuidbuurt van 25 tot en met 27 augustus

Vanwege werkzaamheden is van dinsdag 25 augustus 07:00 uur tot en met donderdag 27 augustus 19:00 uur de Zuidbuurt ter hoogte van het bouwterrein Blankenburgverbinding afgesloten voor al het verkeer. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar. 
Aan het begin en het einde van de Zuidbuurt staan verkeersregelaars die automobilisten op de afsluiting en omleidingsroutes via de A20 en Maassluissedijk attenderen.

Lees meer

Tot eind van de maand thema Groot Grondverzet in Informatiecentrum

Ben je al langs geweest? De grote machines voor de deur bewonderd? De maand augustus staat in het teken van Groot Grondverzet. In het informatiecentrum treft u verschillende grondsoorten uit de omgeving aan, kunnen kinderen met kiepwagens spelen en kunt u zo’n machtig grote machine van heel dichtbij bewonderen. De machines zijn nog tot het einde van de maand te bewonderen, dus maak snel een afspraak om langs te komen.

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)