Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 22 mei 2020

Nu het informatiecentrum tot in elk geval 1 juni gesloten is in verband met de coronamaatregelen, zullen we u in deze periode vaker informeren over de voortgang van de werkzaamheden via deze nieuwsbrief. Ook proberen we u zo goed mogelijk te informeren via de website www.blankenburgverbinding.nl. In deze nieuwsbrief een bericht over het aankomende webinar waarvoor u zich nu kunt aanmelden. 

Herinnering webinar 27 mei

Heeft u zich al ingeschreven voor het webinar over de Hollandtunnel? Het kan nu nog. Meld u meteen aan via deze link: AANMELDEN WEBINAR

Op maandag 15 juni gaat de bouw van de Hollandtunnel en de verdiepte toerit langs de Krabbeplas in Vlaardingen van start. In het najaar beginnen we met de aanleg van knooppunt Vlaardingen. Over de bouwwerkzaamheden, de planning en de hinder verzorgen Rijkswaterstaat en BAAK op woensdag 27 mei van 19:00 tot 21:00 uur een informatieavond. Vanwege de coronamaatregelen is de bijeenkomst anders dan u van ons gewend bent. Wij organiseren deze digitaal via een webinar. U kunt dit thuis vanachter uw digitale scherm, zoals laptop of tablet, volgen. 

Lees meer

BBV luchtfoto mei 2020

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)