Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 22 oktober 2020

Met deze nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren over het project Blankenburgverbinding. Ook kunt u veel informatie vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl . Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Afsluitingen Broekpolderweg voor autoverkeer in periode 28 oktober - 18 december

Vanwege werkzaamheden voor de Blankenburgverbinding is de Broekpolderweg in Vlaardingen van maandag 2 november tot en met vrijdag 18 december afgesloten voor doorgaand auto- en vrachtverkeer. Fietsers kunnen gebruik maken van een tijdelijk fietspad. In deze periode wordt de Broekpolderweg verlegd. Van woensdag 28 tot vrijdag 30 oktober zijn er voorbereidende werkzaamheden. Deze drie dagen is de Broekpolderweg tussen 06.00 en 18.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer.

Lees hier het hele artikel.

Terugkijken webinar verbreding A20 en knooppunt Vlaardingen

Op dinsdag 13 oktober jl. vond het webinar over de verbreding van de A20 en knooppunt Vlaardingen plaats. Velen van u hebben die avond het webinar live gevolgd en vragen gesteld. In de uitzending zijn een aantal vragen beantwoord. Alle vragen die toen niet aan bod zijn gekomen worden binnenkort via de projectsite www.blankenburgverbinding.nl beantwoord. Ook kunt u via deze site het webinar nog eens rustig terugkijken.

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)