Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 24 juli 2020

Met deze nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren over het project Blankenburgverbinding. Ook kunt u veel informatie vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl . Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Informatiecentrum tijdelijk weer gesloten

In Nederland nemen het aantal COVID-19 besmettingen weer toe. Helaas hebben twee projectmedewerkers van BAAK deze week positief getest op het virus. Uit voorzorg hebben we daarom het Informatiecentrum tijdelijk gesloten.

Alle bezoekers die een reservering hadden staan worden tijdig hierover geïnformeerd. Houd de website www.blankenburgverbinding.nl in de gaten voor de laatste stand van zaken over het Informatiecentrum.

In de zomer twee weken rustiger bij bouw Hollandtunnel

Op 15 juni is bouwconsortium BAAK in de Aalkeetpolder gestart met het aanbrengen van de funderingen voor de Hollandtunnel. De Hollandtunnel is één van de twee tunnels van de nieuw te bouwen Blankenburgverbinding. De werkzaamheden zijn ook goed hoorbaar in bijvoorbeeld de Westwijk. BAAK zal, om u wat rust te geven deze zomer, van 1 tot 16 augustus geen hinderwerkzaamheden uitvoeren.

Lees meer

Save the date: 2 september webinar over werkzaamheden Zuidoever

Voor knooppunt Rozenburg moet BAAK op verschillende plaatsen nog damwanden en heipalen aanbrengen. Hiermee gaat BAAK in september weer verder.BAAK werkt vanaf september in kortere periodes van twee tot vier weken. Op 2 september organiseren Rijkswaterstaat en BAAK een webinar (online informatiebijeenkomst) waarin we uitleg geven over deze en andere werkzaamheden aan de zuidoever.

Lees meer

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)