Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 25 september 2020

Met deze nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren over het project Blankenburgverbinding. Ook kunt u veel informatie vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl . Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Weekendafsluiting A15 bij Rozenburg 9-12 oktober

Van vrijdag 9 oktober 22:00 uur tot maandag 12 oktober 05:00 uur is de A15 bij Rozenburg in beide richtingen afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met ongeveer 10 tot 30 minuten extra reistijd. In dit week­end wordt een stalen tafelconstructie over de A15 geplaatst. Op deze tafel worden dekken van de fly-overs van het nieuwe knooppunt Rozenburg gebouwd.

Lees meer

Funderingswerk voor de Hollandtunnel

Volg hier de voortgang van de funderingswerkzaamheden aan de Hollandtunnel. Het plaatje van de afteller laat zien hoeveel damwanden er tot nu toe zijn ingetrild en hoeveel heipalen voor de toerit en hoeveel VC-palen voor de tunnel in de grond zijn geheid.

Bekijk hier de afteller

Actie Havenkrant: win een toer langs bouwterrein

De Havenkrant heeft een leuke actie opgezet waarmee je een toer langs het bouwterrein van de Blankenburgverbinding kan winnen onder begeleiding van een professional. De toer langs de bouw (helaas is het niet toegestaan om het bouwterrein te betreden) is te winnen door een gezin en vindt plaats volgens de richtlijnen van het RIVM.  

Bekijk hier de leuke actie en doe mee: www.portofrotterdam.com/nl/havenkrant

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)