Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 27 augustus 2020

Met deze nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren over het project Blankenburgverbinding. Ook kunt u veel informatie vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl . Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Reminder: aanmelden voor webinar op woensdag 2 september 2020

Op woensdag 2 september a.s. om 19.00 uur organiseren Rijkswaterstaat en Bouwconsortium BAAK een webinar voor inwoners van Rozenburg en andere belangstellenden. Een webinar is een online presentatie die u thuis via uw eigen computer of tablet kunt volgen en waarbij u direct vragen kunt stellen. De werkzaamheden die we in Rozenburg uitvoeren voor de Blankenburgverbinding staan deze avond centraal.

Het komende half jaar gaat knooppunt Rozenburg, de aansluiting van de A24 op de A15, flink de lucht in. We werken dan veel bij en zelfs boven de A15. Bij de Maasdeltatunnel gaan we de diepte in. Er komt heel wat bij kijken om een bouwkuip tot wel 25 meter diep uit te kunnen graven.

Tijdens het webinar leggen medewerkers van Rijkswaterstaat en BAAK uit wat we gaan bouwen, hoe we dat doen en wat bewoners en weggebruikers hiervan gaan merken. Tijdens en na het webinar beantwoorden we uw vragen.

Om het webinar te kunnen volgen, moet u zich van tevoren aanmelden. Dat kan via deze link. Wanneer de link niet werkt, kopieert u de volgende link naar uw adresbalk: https://channel.royalcast.com/webcast/blankenburgverbinding/20200902_1/

Bent u niet in de gelegenheid om op 2 september deel te nemen, dan kunt u ook later de hele presentatie via onze website terugkijken.

Afsluiting toe- en afrit 14 van de A15 in periode 2 tot en met 7 september

Van 2 tot en met 7 september wordt de toe- en afrit van de A15 bij de Trentweg in Rozenburg verlegd. Hiermee wordt ruimte gemaakt voor de nieuwe wegen van knooppunt Rozenburg, onderdeel van de Blankenburgverbinding.

Lees hier het volledige artikel.

Afsluitingen en omleiding

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)