Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 6 november 2020

In deze nieuwsbrief leest u o.a. over de start van de werkzaamheden aan de A20 en nachtwerkzaamheden bij de Holysingel. Veel informatie is te vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl . Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Nachtwerkzaamheden bij Holysingel Vlaardingen

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november werkt bouwconsortium BAAK in de nacht aan de noordkant van de A20 op de Holysingel. We maken hier een inrit voor bouwverkeer. Voor de werkzaamheden zijn verschillende afsluitingen van wegen noodzakelijk. Dit mag alleen als er minder verkeer rijdt. Daarom werkt BAAK in de avond en de nacht tussen 21:00 uur en 05:00 uur en zaterdagochtend tot 08:00 uur.

Lees meer

Video: Drie gigantische stempelframes voor bouw Maasdeltatunnel

Voor de bouw van de Maasdeltatunnel zijn de afgelopen maanden drie grote stalen frames afgeleverd. De frames zijn ongeveer 40 meter lang en 9 meter breed en ze wegen ongeveer 200 ton. Met grote kranen werden ze opgehesen en op hun plaats op het bouwterrein gelegd. Bekijk nu de video.

Lees meer

Verbreding A20 in januari 2021 van start

Voor een goede doorstroming van het verkeer, krijgt de A20 tussen het Kethelplein en de aansluiting met de Blankenburgverbinding een derde rijstrook. Baak werkt in 2021 en 2022 aan deze verbreding. De eerste voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels zichtbaar. 

In het informatieblad A20 kunt u lezen welke werkzaamheden u kunt verwachten en wat er nodig is om de A20 te kunnen verbreden. 

Lees het artikel en het informatieblad

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)