Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 7 juli 2020

In deze nieuwsbrief vind je het laatste nieuws over de Blankenburgverbinding. Ook proberen we je zo goed mogelijk te informeren via onze website www.blankenburgverbinding.nl maar je bent ook van harte welkom in ons Informatiecentrum waar onze voorlichters je graag alles over de nieuwe snelweg vertellen. 

Nieuwe foto's van Maasdeltatunnel en Hollandtunnel in Informatiecentrum

De funderingswerkzaamheden aan de Hollandtunnel zijn alweer twee weken bezig en het aanbrengen van de stempels voor de Maasdeltatunnel gaat hard. Onze fotograaf heeft deze week nieuwe foto’s gemaakt van de werkzaamheden. Ze zijn vanaf komende week te zien in het Informatiecentrum. Kom je langs? Wel graag even van tevoren een moment reserveren, dat kan eenvoudig door hieronder op reserveren te klikken.

Reserveren

Gestelde vragen en antwoorden tijdens webinar Hollandtunnel

Tijdens het webinar over de Hollandtunnel hebben jullie veel vragen gesteld. Wil je ze eens nalezen? Dat kan, de vragen met de antwoorden zijn hier terug te vinden:

Vragen en antwoorden Webinar

Save the date: 2 september online informatieavond Rozenburg

Het afgelopen half jaar heeft bouwconsortium BAAK volop palen geheid en damwanden aangebracht voor de bouw van de Maasdeltatunnel en knooppunt Rozenburg. De funderingen voor de tunnel zitten inmiddels in de grond. Voor knooppunt Rozenburg moeten op verschillende plaatsen nog damwanden en heipalen worden aangebracht. De werkzaamheden worden in kortere periodes van twee tot vier weken uitgevoerd. De eerste vinden plaats in september van dit jaar.

Lees meer

26 uur storten onderwaterbeton onderdoorgang Hoekse Lijn

Op 1 juli en 2 juli is in 26 uur achter elkaar gewapend onderwaterbeton gestort. De afgelopen weken werd 400 ton wapening onder water aangebracht. Op 1 en 2 juli werd 2.600 kuub beton op de vloer gestort.

Lees meer

BBV Onderdoorgang Hoekse Lijn

Van 6 tot 11 juli: Nachtafsluiting Trentweg en fietspad

Sinds maandag 6 juli werken we zes nachten op de Trentweg. In deze week asfalteren we de afrit en de aansluiting met de Trentweg. Verder plaatsen we lantaarnpalen en korten we de middendruppel op de Trentweg in. Deze ligt nu voor een deel voor de verplaatste afrit. Tot slot passen we de belijning en bebording aan.

Lees meer

Openstelling afrit 14 Rozenburg centrum van A15 uit Europoort

In de nacht van 11 juli herstellen we op de A15 de aansluiting met afrit 14. Zondag 12 juli om 09:00 uur gaat de afrit weer open. Deze afrit is dan 3 maanden dicht geweest.

Lees meer in het bouwbericht

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)