Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 7 oktober 2020

Met deze nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren over het project Blankenburgverbinding. Ook kunt u veel informatie vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl . Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Informatiecentrum tijdelijk gesloten

Het Informatiecentrum van project Blankenburgverbinding heeft tijdelijk haar deuren gesloten vanwege de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Tot in elk geval woensdag 21 oktober is het niet mogelijk om een bezoek te brengen aan het Informatiecentrum. We doen er alles aan om de projectsite www.blankenburgverbinding.nl zo actueel mogelijk te houden om u toch zo goed mogelijk te informeren over de voortgang van de werkzaamheden.

Voortgang Blankenburgverbinding in timelapse beelden

Op het project staan verschillende camera’s die elke 5 minuten een foto maken van de werkzaamheden. Om u een indruk te geven van de vorderingen van de werkzaamheden aan de Blankenburgverbinding zijn de verschillende timelapse beelden achter elkaar in een filmpje gezet.

Bekijk de video

Reminder: Dinsdag 13 oktober webinar verbreding A20 en knooppunt Vlaardingen

Volgende week, 13 oktober om 19:00 uur, informeren Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK je graag over de verbreding van de A20 tussen knooppunt Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen. Ook de werkzaamheden voor knooppunt Vlaardingen komen op deze avond aan bod.

Lees meer en meld je aan

Weekendafsluiting A15 bij Rozenburg 9-12 oktober

Van vrijdag 9 oktober 22:00 uur tot maandag 12 oktober 05:00 uur is de A15 bij Rozenburg in beide richtingen afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met ongeveer 10 tot 30 minuten extra reistijd. In dit week­end wordt een stalen tafelconstructie over de A15 geplaatst. Op deze tafel worden dekken van de fly-overs van het nieuwe knooppunt Rozenburg gebouwd.

Lees meer

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)