Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 9 september 2020

Met deze nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren over het project Blankenburgverbinding. Ook kunt u veel informatie vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl . Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Maandlezing logistieke route & bouw onderdoorgang Hoekse Lijn in Informatiecentrum

Komende zaterdag 12 september is er een maandlezing in het Informatiecentrum. Tijdens deze presentatie wordt dieper ingegaan op de bouw van de logistieke route tussen de A20 en het Scheur. We willen je graag uitnodigen om deze interessante lezing bij te wonen. Kan je deze keer niet? Zaterdag 26 september geven we de lezing nog een keer. Klik op onderstaande link voor meer informatie en om je aan te melden.

Lees meer & aanmelden

Voortgang fundatie Hollandtunnel

De afgelopen week is er weer hard gewerkt aan de Hollandtunnel. Klik op onderstaande link om de voortgang te kunnen zien. 

Afteller fundatie Hollandtunnel

Komend weekend afsluiting A20 richting Rotterdam

In opdracht van Rijkswaterstaat voert bouwcombinatie BAAK van vrijdag 11 september 22:00 uur tot maandag 14 september 05:00 uur werkzaamheden uit op de A20, richting Rotterdam tussen toerit 7 Maassluis en Kethelplein. Weggebruikers moeten rekening houden met ongeveer 10 tot 30 minuten extra reistijd.

Lees meer

Afsluiting afrit 14 Rozenburg Centrum / Trentweg 18 -21 september

Van vrijdag 18 september 21.00 uur tot maandag 21 september 5.00 uur is afrit 14 Rozenburg Centrum/Trentweg op de A15 richting Europoort afgesloten. Ook de Trentweg is ter hoogte van de afrit in beide richtingen dicht. Het verkeer wordt omgeleid via afrit 13 Rozenburg.

Lees meer

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)