Blankenburgverbinding – Verkeersmaatregelen A15 & A20 vanwege verwacht extreem winterweer

Vanwege de verwachte extreme winterse weersvoorspellingen wijzigen de eerder gecommuniceerde verkeersmaatregelen op de A15 en de A20. Ook gaat de Broekpolderweg nu nog niet open zoals eerder aangegeven. Lees hieronder de artikelen voor meer informatie. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken. In het weekend is Rijkswaterstaat bereikbaar via 0800-8002. 

A15 dicht voor verwijderen tijdelijke verkeersmaatregelen

Rijkswaterstaat treft maatregelen om ook tijdens het verwachte extreme winterweer snelwegen veilig open te kunnen houden. Om deze reden wordt de tijdelijke versmalling op de A15 ter hoogte van Rozenburg vannacht teruggebracht van 2x2 naar 2x3 rijstroken per rijrichting. Afrit 14 Rozenburg Centrum van de A15 uit de richting Europoort blijft afgesloten. Om de verkeerssituatie aan te kunnen passen, is de A15 bij Rozenburg vanavond en vannacht in beide richtingen afgesloten.

Lees meer

Afsluiting A20 richting Hoek van Holland bij Kethelplein en verbindingsboog A4 naar de A20

Sinds enige tijd loopt het water op de A20 bij het Kethelplein bij zwaardere regenbuien niet meer goed weg. Op 4 februari is een eerste inspectie uitgevoerd in de middenberm van de A20 om de oorzaak te vinden. Vanavond, 5 februari, volgt een tweede inspectie. Hiervoor graven we de waterafvoer die in de middenberm ligt vrij. Om het werk veilig uit te kunnen voeren zijn vanaf vanavond (5 februari) 21:00 uur tot zaterdag 6 februari 05:00 uur afsluitingen noodzakelijk.

Lees meer

Broekpolderweg toch langer dicht vanwege verwacht extreem winterweer

Deze week informeerden we u dat de Broekpolderweg vanaf 8 februari weer open kan. Vanwege het verwachte extreme winterweer kunnen we de weg niet veilig openstellen. Zodra het weer het toelaat zal de Broekpolderweg opengaan.

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)