Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 12 januari 2021

In deze  nieuwsbrief kunt u lezen hoe u zich kunt aanmelden voor de komende webinars en over de werkzaamheden bij de Lepelaarsingel in Vlaardingen. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken

Reminder webinar A15 Rozenburg op 14 januari a.s.

Komende donderdag 14 januari om 19:00 uur vindt het webinar over de Blankenburgverbinding plaats. Met dit webinar informeren we u over de werkzaamheden die we de komende maanden bij Rozenburg uitvoeren: de bouw van knooppunt Rozenburg en de Maasdeltatunnel.

Met knooppunt Rozenburg sluit de A15 aan op de A24. Om het knooppunt veilig te kunnen bouwen zijn verkeersmaatregelen nodig op de A15. Van 23 januari tot 21 februari wordt de A15 bij Rozenburg versmald naar 2 rijstroken per rijrichting. Wij adviseren u om hier dan niet tijdens de spits te rijden.

Tijdens het webinar praten medewerkers van Rijkswaterstaat en BAAK u uitgebreid bij over deze verkeersmaatregelen en over de werkzaamheden voor knooppunt Rozenburg en de Maasdeltatunnel.

Meld u vandaag nog aan voor het webinar

Reminder webinar verbreding A20 Vlaardingen op 19 januari a.s.

Volgende week dinsdag 19 januari om 19:00 uur vindt het webinar over de Blankenburgverbinding plaats. Voor de realisatie van de Blankenburgverbinding wordt de A20 verbreed naar 2 x 3 rijstroken tussen knooppunt Kethelplein en knooppunt Vlaardingen. In januari start het werk voor de verbreding.

Met dit webinar informeren we u graag over de werkzaamheden voor de verbreding, de planning en de hinder. Ook de werkzaamheden voor knooppunt Vlaardingen, de Hollandtunnel en de Maasdeltatunnel komen deze avond aan bod.

Meld u vandaag nog aan voor het webinar

Weekendwerkzaamheden voor start bouw viaduct Lepelaarsingel

Voor het project Blankenburgverbinding wordt de A20 tussen knooppunt Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen (bij de Krabbeplas) verbreed van 2 naar 3 rijstroken per rijrichting. Hiervoor verbreed BAAK ook het viaduct over de Lepelaarsingel.

In januari start BAAK met de verbreding. Om ruimte te maken om veilig te kunnen werken, passen we eerst de verkeerssituatie op de Lepelaarsingel aan en verwijderen we de bomen die langs de Lepelaarsingel staan, die uiteraard ook allemaal weer gecompenseerd gaan worden. Dit doen we in het weekend van 22 tot 25 januari. De Lepelaarsingel is dan afgesloten. Wilt u meer lezen over de werkzaamheden, de verkeersmaatregelen en de hinder, klik dan door naar het bouwbericht

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)