Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 15 januari 2021

In deze  nieuwsbrief vertellen wij u over de tijdelijke versmalling van de A15 vanaf 24 januari voor de aanleg van knooppunt Rozenburg. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Video en flyer tijdelijke versmalling A15 vanaf 24 januari

Voor de aansluiting van de A24 Blankenburgverbinding op de A15 bij Rozenburg bouwt bouwconsortium BAAK in opdracht van Rijkswaterstaat knooppunt Rozenburg. Hierbij worden twee fly-overs over de A15 gebouwd. In oktober hebben we een zogeheten tafelconstructie geplaatst over de A15. Hierop bouwen we de fly-overs zonder dat de A15 langdurig hoeft te worden afgesloten. Terwijl we boven aan het bouwen zijn, rijdt het verkeer op de A15 door. Het verkeer merkt natuurlijk wel iets van de werkzaamheden. Vanaf 24 januari is de A15 voor vier weken versmald.

Lees de uitgebreide informatie in deze flyer.

Ook maakten we deze video om u te informeren over de werkzaamheden en de verkeersmaatregelen in deze periode.

Herinnering webinar 19 januari verbreding A20

U kunt zich nog altijd aanmelden voor de webinar van dinsdagavond 19 januari over de werkzaamheden voor de verbreding van de A20. Ook informeren we u over de overige werkzaamheden op de Noordoever voor de Blankenburgverbinding. Tijdens de webinar kunt u via een chat functie vragen stellen die wij zoveel mogelijk tijdens de uitzending proberen te beantwoorden. U kunt zich aanmelden voor de webinar door op onderstaande link te klikken. Graag tot dan!

Aanmelden webinar 19 januari

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)