Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 9 maart 2021

Met deze  nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Nachtwerkzaamheden bij Holysingel

Eind januari legde bouwconsortium BAAK een in- en uitrit voor werkverkeer aan op oprit 9 Vlaardingen van de A20. Het werkverkeer steekt de op- en afrit van de snelweg over om op het werkterrein langs de snelweg te komen. Voor een veilige oversteek plaatst BAAK op 23, 24 en 25 maart extra verkeerslichten en worden bestaande verkeerslichten verplaatst. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren moeten de op- en afrit en het oostelijke fietspad van de Holysingel worden afgesloten. Dit mag alleen als er minder verkeer rijdt, daarom werkt BAAK in de avond en de nacht. Lees meer

Een uniek kijkje achter de hekken: Volg project Blankenburgverbinding op social media

Vanaf nu is het mogelijk om project Blankenburgverbinding met haar eigen social media kanalen te volgen. Met foto’s, video’s en artikelen geven we je een uniek kijkje achter de schermen. Je vindt ons op TwitterInstagram en LinkedIn. Abonneer je snel en mis geen update! Lees meer.

Hoe is de mega-schuifoperatie op de A15 bij Rozenburg verlopen?

In het weekend van 13 en 14 maart was er op de A15 bij Rozenburg een niet-alledaags schouwspel te bewonderen voor de oplettende voorbijganger. Op dat moment werd namelijk de enorme ‘tafelconstructie’ boven de snelweg ruim 50 meter opgeschoven. Hoe we dat hebben gedaan? Bekijk het artikel en de video op onze site. Lees meer.

Afrondend werk Broekpolderweg

De werkzaamheden voor het persriool bij de Broekpolderweg zijn bijna afgerond. De afgelopen maanden is bij de volkstuinen en de scouting de zuidelijke rijbaan opnieuw aangelegd, zijn de parkeerplaatsen in de middenberm gemaakt en zijn bomen geplant. Lees meer.

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)