Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 27 augustus 2021

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken of maak een afspraak voor een bezoek aan het Informatiecentrum.

A20 dicht voor werkzaamheden weekend 10 - 13 september

Van vrijdagavond 10 tot maandagochtend 13 september werkt BAAK op de A20 tussen knooppunt Kethelplein en Maassluis. De snelweg wordt voor deze werkzaamheden in beide richtingen afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en af- en oprit 7 Maassluis. Tijdens deze afsluiting worden onder andere nieuwe verkeerssystemen geïnstalleerd en tijdelijke geluidschermen geplaatst. Lees meer

Weekendafsluiting A20

Wat doen onze ecologen? | De vleermuizen bij de Krabbeplas

In deze serie volgen we de ecologen binnen het project. Wie zijn ze, waar lopen ze tegenaan en hoe gaan we om met de natuur? In deze vierde aflevering zijn we met Marco opnieuw bij de Krabbeplas. In aflevering 2 liet Marco zien dat BAAK een speciaal pad heeft aangelegd voor vleermuizen. Wordt dit pad ook werkelijk door de vleermuizen gebruikt? Bekijk hier de aflevering!

Wat doen onze ecologen aflevering 4

Nu te zien: Hulppostkast type A in Informatiecentrum

Een van de hulppostkasten die straks in de Holland- en Maasdeltatunnel komt te hangen, mogen we tijdelijk lenen voor het informatiecentrum. Kom eens langs om zelf te zien hoe groot zo’n hulppostkast is en vooral wat er allemaal in zit. Ook hangt er een camera die straks naar de tunnel overgeplaatst wordt. Wat kunnen de hulpdiensten hiermee zien? Kom langs in ons informatiecentrum, of klik hier om een afspraak in te plannen met een van onze voorlichters. 

Hulppostkast informatiecentrum

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)