Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 27 mei 2021

Met deze nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken of boek een virtuele tour door het Informatiecentrum.

Meld je aan voor webinar 3 juni 2021

Op donderdag 3 juni vanaf 19.00 uur organiseren Rijkswaterstaat en BAAK een webinar over werkzaamheden aan de zuidoever bij Rozenburg voor de aanleg van de Blankenburgverbinding. 

Lees meer in dit artikel welke werkzaamheden worden besproken en hoe je je kunt aanmelden. 

Meld je aan voor de webinar

Reminder: aankomend weekend A20 dicht

Van vrijdag 28 mei 21:00 uur tot maandag 31 mei 05:00 uur voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit aan de A20 tussen knooppunt Westerlee en de Boonervliet. De snelweg wordt voor deze werkzaamheden afgesloten. Omdat de A20 dan toch al dicht is, maakt BAAK hier gebruik van door tussen de Boonervliet en de Marathonweg werkzaamheden uit te voeren waar afsluitingen voor nodig zijn. Er moet veel gebeuren in een relatief korte tijd, daarom werkt BAAK dag en nacht door. Lees meer

Weekendafsluiting

Nachtwerkzaamheden bij Holysingel

Het A20-viaduct over de Holysingel wordt gerenoveerd. Van maandag 31 mei tot en met woensdag 2 juni legt BAAK een werkterrein aan ten noordwesten van de A20. Voor deze werkzaamheden zijn wegafzettingen noodzakelijk. Dit mag alleen in de avond en de nacht als er minder verkeer rijdt. Daarom worden de werkzaamheden uitgevoerd tussen 19:00 en 05:00 uur.

Lees meer

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)