Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 5 mei 2021

Met deze nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk informeren over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken of boek een virtuele tour door het Informatiecentrum.

Nieuwe tijdelijke situatie Watersportweg

Het viaduct over de Vlaardingervaart wordt momenteel gerenoveerd en aansluitend aan de zuidkant vijf meter verbreed. Tussen vrijdag 30 april en vrijdag 7 mei legt bouwconsortium BAAK op de Watersportweg een tijdelijke inrit naar een werkweg aan.

Lees meer

Start renovatie viaduct Holysingel

Vanaf medio mei krijgt het A20-viaduct over de Holysingel een opknapbeurt. De betonnen landhoofden waar de uiteinden van het viaduct op steunen worden gerenoveerd, zodat ze weer minimaal dertig jaar meekunnen.

Lees meer

Bouw geluidscherm bij Holy Zuid

Op maandag 17 mei start bouwconsortium BAAK met de bouw van een geluidscherm aan de noordkant van de A20 tussen het Kethelplein en de Holysingel. BAAK bouwt hier een betonnen geluidscherm van vier meter hoog. Het scherm is qua uiterlijk vergelijkbaar met het geluidscherm dat al aan de zuidkant van de A20 staat. De werkzaamheden starten bij het Kethelplein en schuiven op richting de Holysingel.

Lees meer

Verwijderen en plaatsen geluidschermen viaduct Vlaardingervaart

Het A20-viaduct over de Vlaardingervaart wordt vanaf half mei aan de zuidkant vijf meter verbreed. Vanaf vrijdag 7 mei treffen we voorbereidingen voor deze verbreding. BAAK verwijdert dan in de nacht het geluidscherm dat op het viaduct staat en plaatst een tijdelijk geluidscherm terug. 

Lees meer

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)