Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 8 januari 2021

Het projectteam van de Blankenburgverbinding wenst u veel geluk en gezondheid voor het komende jaar. In deze  nieuwsbrief kunt u o.a. lezen dat u zich vanaf nu kunt aanmelden voor de webinars op 14 en 19 januari 2021. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Meld u aan voor de webinar Zuidoever op 14 januari 2021

Op donderdag 14 januari om 19.00 uur organiseren Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK een webinar. Via dit webinar informeren we u over de werkzaamheden die we de komende maanden bij Rozenburg voor dit project uitvoeren: de bouw van knooppunt Rozenburg en de Maasdeltatunnel. 

Met knooppunt Rozenburg sluit de A15 aan op de A24. Om het knooppunt veilig te kunnen bouwen zijn verkeersmaatregelen nodig op de A15. Van 23 januari tot 21 februari wordt de A15 bij Rozenburg versmald naar 2 rijstroken per rijrichting. Wij adviseren u om hier dan niet tijdens de spits te rijden.

Tijdens de webinar praten medewerkers van Rijkswaterstaat en BAAK u uitgebreid bij over deze verkeersmaatregelen en over de werkzaamheden voor knooppunt Rozenburg en de Maasdeltatunnel. Meld u aan via onderstaande link.

Aanmelden webinar 14 januari

Meld u aan voor de webinar Noordoever op 19 januari 2021

Op dinsdag 19 januari om 19.00 uur informeren bouwconsortium BAAK en Rijkswaterstaat u via een webinar over de werkzaamheden, de planning en de hinder voor de verbreding van de A20. Voor de realisatie van de Blankenburgverbinding wordt de A20 verbreed naar 2 x 3 rijstroken tussen knooppunt Kethelplein en knooppunt Vlaardingen. In januari start het werk voor de verbreding. Ook de werkzaamheden voor knooppunt Vlaardingen, de Hollandtunnel en de Maasdeltatunnel komen deze avond aan bod. Meld u aan via onderstaande link

Aanmelden webinar 19 januari

Nachtwerkzaamheden bij Holysingel

Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 januari 2021 werkt bouwconsortium BAAK aan de zuidkant van de A20 op de Holysingel en de Burgemeester Heusdenslaan. Op de Burgemeester Heusdenslaan komt een inrit voor bouwverkeer van BAAK en op de Holysingel een uitrit. Voor de werkzaamheden zijn verschillende afsluitingen van wegen noodzakelijk. Dit mag alleen als er minder verkeer rijdt, daarom worden de werkzaamheden in de avond en de nacht uitgevoerd. Wilt u meer weten over deze werkzaamheden en de afsluitingen, lees dan het volledige bouwbericht via onderstaande link.

Bouwbericht nachtwerkzaamheden Holysingel

Nachtwerkzaamheden noordkant A20

Van maandag 11 januari tot en met donderdag 14 januari werkt BAAK in de nacht langs de noordkant van de A20. Tussen de Krabbeplas en de afrit Maassluis wordt vangrail geplaatst en worden twee heipalen aangebracht voor een verkeersportaal. Daarnaast voert BAAK ook overdag werkzaamheden uit. Wilt u hier meer over lezen, ga dan naar het uitgebreide bouwbericht via onderstaande link.

Bouwbericht nachtwerkzaamheden A20

Webinar 13 oktober A20

Aanmelden virtuele tour Informatiecentrum

Het is weer mogelijk om u aan te melden voor een digitale tour door het Informatiecentrum. Vanwege de Coronamaatregelen is het Informatiecentrum nog gesloten, maar via deze digitale tour praten onze voorlichters u graag bij over de vorderingen van project Blankenburgverbinding. Via de website kunt u een afspraak inplannen op een moment dat het u schikt.

Graag tot binnenkort!

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)