Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 9 maart 2021

Met deze  nieuwsbrief willen wij u zo goed mogelijk te informeren over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Weekendwerkzaamheden en afsluiting A15

Van vrijdag 12 maart 22:00 uur tot maandag 15 maart 05:00 uur is de A15 ter hoogte van Rozenburg afgesloten. In dit weekend verplaatst BAAK de stalen tafelconstructie die over de A15 staat en worden verschillende wegwerkzaamheden voor de bouw van knooppunt Rozenburg uitgevoerd.
Lees meer

Afsluiting A15 9-3

Educatieve speeltuin en ‘mini-bos’ middenin Vlaardingen aangelegd

Op dinsdagochtend 2 maart was het een drukte van belang in de Bleekstraat in het centrum van Vlaardingen. Daar staken zo’n 25 scholieren van groep 4 van basisschool Het Spectrum uit Vlaardingen-Oost de handen flink uit de mouwen. 
Lees meer

Bomen planten 9-3

Op 15 maart bomen verwijderen langs A20 in de nacht – afrit 8 afgesloten

Tussen het Kethelplein en het nieuwe knooppunt Vlaardingen wordt de A20 verbreed van 2x2 naar 2x3 rijstroken per rijrichting. Om ruimte te maken voor deze verbreding worden bij de Holysingel twee bomen verwijderd die bij de A20 staan.
Lees meer

Bomen verwijderen A20 9-3

Een trotse minister over de vloer

Op maandagmiddag 1 maart bracht (demissionair) minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat een werkbezoek aan de Blankenburgverbinding.
Lees meer

Minister 9-3

Geef uw mening via het Blankenburgpanel

Uw mening over het project Blankenburgverbinding is waardevol voor Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK. Daarom hebben wij samen het Blankenburgpanel opgezet. Bewoners en bedrijven in de directe omgeving van het project kunnen als lid van het panel elk half jaar hun mening over verschillende onderwerpen geven.

Lees meer

Baakpanel

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)