Extra nieuwsbrief Blankenburgverbinding: Excuses voor geluidsoverlast heiwerkzaamheden Vlaardingen

Onze excuses voor nachtelijke heiwerkzaamheden

Afgelopen nacht heeft bouwconsortium BAAK voor het project Blankenburgverbinding palen aangebracht voor een portaal langs de A20, nabij de Marathonweg. In plaats van relatief geluidsarm boren, zijn de palen geheid.

Het werk heeft voor onrust en geluidsoverlast in Vlaardingen gezorgd, waarvoor wij onze oprechte excuses aanbieden. Dit had niet mogen gebeuren. Alhoewel nachtwerk aan de A20 nodig blijft, nemen we onze interne processen onder de loep om dit soort onverwacht grote, nachtelijke hinder in de toekomst te voorkomen.

Aanstaand weekend werkzaamheden langs A20
Op zaterdag 10 en zondag 11 april werken we overdag langs de A20 ter hoogte van de Krabbeplas. We brengen heipalen aan voor de bouw van knooppunt Vlaardingen. Omdat we dicht langs de snelweg werken, moet een rijstrook worden afgesloten op de A20. Dit mag alleen als er minder verkeer rijdt, daarom werken we twee dagen in het weekend tussen 07:00 en 19:00 uur. Meer informatie over deze werkzaamheden vindt u hier

A20 knooppunt Vlaardingen

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)