Nieuwsbrief Blankenburgverbinding 1 april 2022

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de bouw van de Blankenburgverbinding. Heeft u een vraag? Op de contactpagina van onze website ziet u hoe u ons kunt bereiken.

Weekendafsluiting A20 1-4 april

Van vrijdag 1 april 22:00 uur tot maandag 4 april 05:00 uur is de A20 in beide richtingen afgesloten tussen af- en oprit 7 Maassluis en af- en oprit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg). Let op, de opritten in Maassluis en Vlaardingen gaan vanaf 21:00 uur dicht.

Het verkeer wordt omgeleid via de N223 en de A4 (v.v.). In de nacht is de rijbaan richting Rotterdam ook afgesloten tussen Vlaardingen-West en het Kethelplein. Meer informatie over de afsluitingen vindt u hier.

Weekendafsluiting

Kinderburgemeester Rozenburg Bas Ammerlaan bezoekt de Maasdeltatunnel op Rozenburg

Rotterdam heeft pas sinds afgelopen maand een kinderburgemeester, maar wisten jullie dat Rozenburg al veel langer een kinderburgemeester heeft? Bas Ammerlaan is sinds 2020 kinderburgemeester van Rozenburg. Hij bracht een bezoek aan het project en daalde samen met hoofduitvoerder Paul Huijberts van BAAK af naar het diepste punt van de zuidelijke toerit van de Maasdeltatunnel. Wat Bas vond van zijn bezoek aan de bouwplaats lees je hier.

Kinderburgemeester op bezoek

Themabijeenkomst informatiecentrum 9 april: eerste stukje knooppunt Vlaardingen in gebruik

Eind mei is het zover: het eerste stukje van de Blankenburgverbinding wordt in gebruik genomen! Het gaat om het deel van de A20 dat onder de toekomstige verbindingsbogen van het knooppunt Vlaardingen doorgaat, vanuit Maassluis richting Rotterdam.

Vindt u het leuk om hierover alles te horen, dan bent u van harte welkom op zaterdag 9 april aanstaande. Lees meer.

Knooppunt Vlaardingen

Drie rondleidingen bouwplaats Maasdeltatunnel bij Rozenburg

Het uitkijkpunt bij de Maasdeltatunnel Rozenburg is (tijdelijk) weggehaald. Dit komt wel weer terug. Om geïnteresseerden toch de mogelijkheid te bieden om de voortgang van het project te kunnen volgen, bieden wij tot de zomer 1x per maand een kleine groep een rondleiding over de bouwplaats aan. Lees meer.

Maasdeltatunnel Rozenburg

Webinar 29 maart terugkijken

Heb je het webinar van dinsdag 29 maart over de werkzaamheden aan het knooppunt en de Maasdeltatunnel bij Rozenburg gemist? Kijk terug.

Webinar Zuidoever aankondiging

Colofon

Dit is een nieuwsbrief van Rijkswaterstaat.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.blankenburgverbinding.nl

Via social media blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project.
Volg ons op FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn

Download de bouwapp voor actuele werkzaamheden en wijzigingen in de planning.

U kunt ook gratis bellen met onze landelijke informatielijn 0800 – 8002 (ma t/m vrij 7.00 uur – 20.00 uur, weekend en feestdagen 10.00 uur – 18.30 uur)